Jag <3 bruno mars


tror knappt på det själv men...

jag ??? dej...

: )

Tröttnar aldrig på att lägga upp bilder på den här söta, haha. Men idag hade jag matteprov och det gick sjukt bra, typ bättre än någonsin, nä kanske inte men nästan iallafall. Nu har jag pluggat i timmar, vilket liv -.- Snart helg iallafall, ska kanske träffa Johanna, ska bli sjukt kul om det blir så!
Just nu sitter jag bara och väntar på idol, böööööörja snart!

hihihihi

hej världens sötaste.
Har precis ätit och kollat på idol, nu blir det plugga och sen sova, så sovgott..

skolfoto

Varför lyckas man alltid bli så ful på alla bilder? :) Lipar på klassfotot och håret e helt (?) lixom... Men jaja, skit samma.

mmmmh

Är fortfarande sjuk med det är mycket bättre än igår, då kunde jag inte ens ta mej upp från sängen, så imorgon går jag till skolan. Jag satt här ett tag och tyckte lite synd om mej själv så jag gick ner och tog glass men fruktsallad och gottis saker på, seriöst, hur gått ser det inte ut? Idag ska jag försöka plugga lite, han missat en del men vi kanske hörs senare.

sjuuuk

Har blivit sjuk så idag stannar jag hemma. Just nu sitter jag bara framför datorn med myskläder, ska snart kolla på oc och sen försöka plugga lite, puuuss

hej söt..

Sitter här och väntar på idol, och jag kom på att jag är nog fortfarande liiite småkär i sötnosen Rabih tror jag, hihih. Men nu börjar idol snart så nu ska jag sätta på TVn.

Jihaaa

Den fina kommer hem till mej snart, beställde hem den precis. Ska bli sjukt kul att fota under vattnet sen när jag åker iväg till Fuerteventura. LÄNGTAAAAR!

L ♥ V E


♥ finare får man leta efter ♥


godnatt


Nu ska jag plugga lite och sen sova, imorgon blir det orientering-.-, puss

Jag vill hem till Simon


Har ätit gooood mat idag och nu sitter vi framför tvn med massa godis, mysigt :)
Ha en bra kväll

g ä v l e


Idag har jag, Mamma, Malin och Love köpt sjukt mycket saker, trevligt (: Nu spöregnar det så vi sitter hemma och myser. Och grattis till lilla Love som är 2 månader idag, stora pojken :) Ikväll ska vi äta på en grekisk restaurang och bara ta det lugnt tror jag. Jag kanske inte hinner skriva något mer på bloggen idag men jag ska försöka, puuuuusss

mammi

Jag älskar dej mamma!!!!!!!
Imorgon runt 11 kommer storasyster Malin och lilla Love och hämtar upp mej sen åker vi till mamma i Gävle. Ska bli såhäääääär kul! Ska försöka ta lite bilder, kommer nog mest bli på sötnöten Love (: Ja skriver mer ikväll, nu ska jag plugga lite.
puss

not meant to be

Slutar halv 4 idag och jag har håltimmar överallt -.- Efter skolan hämtar jag lillasyster så ska vi ha lite kul. Vi hörs ikväll, nu måste jag fixa det sista innan min finaste Ellen kommer och hämtar mej
puuss

fire

OMG, kolla vad jag såg idag ??? :O Har ingen aning om vad det är, ett typ brinnande flygplan, Haha. Nej ingen aning.
Nu har jag precis kollat på idol, shit va vissa blev dåliga idag, eller gjorde värsta tabbarna, stackarna. Ungefär 10000000 olika känslor har simmat runt i min kropp under dagen och jag vet inte riktigt vad som händer fast jag vet samtidigt men nu vet jag inte ens vad jag pratar om så nu ska jag sluta skriva, snart. Kolla vilken söt kommentar jag fick då (:
Sånt gör mej glad, tack kära du! :)
Ha en fin kväll alla!

maybe who I am today ain't so far from yesturday

Idag hade jag prov och det gick verkligen så bra, nej det gick inte alls bra, jag fattade inte någonting känns det som men jag tror inte direkt att jag får ig så :) Nu ska jag städa bebisens bur och sen plugga, puuuss

L ♥ V E


Ska bli så sjukt kul å träffa lilla Love, storasyster Malin och mamma i helgen, läääängtar!!!
Höften och armbågen är väl som igår, svullnaderna har gått ner lite, iallafall på armbågen och det är skönt för armen var inte vacker igår kväll! Om ett tag kommer Ellen och hämtar mej, hoppas vi inte ramlar idag igen, haha men det tror jag inte :) Idag har jag so prov och jag kan inte ens hela G delen, så lycka till me bra betyg -.- Aja, jag kanske får något ryck å blir smart, vi hörs ikväll

....

Jag önskar att jag vore döv för att jag hör allt, jag önskar att jag vore blind för jag ser allting, jag önskar att jag vore död för jag känner för mycket smärta, jag önskar att du hade rätt över att jag inte vet någonting för jag vill inte veta...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

åh va ja vill ha, NU!
Hallå där allihoppa, här står jag (?) framför datan med världens jävla höft och rumpvärk, armbågevärk också faktiskt. Men idag när Ellen och jag åkte moppe till skolan som vi alltid gör så halkar vi på dom jävla löven precis utanför skolan så det var bara att gå till vårdcentralen och hem igen. Tur att det gick ganska bra med båda iallafall, det kunde ju vart värre. Och Ellens lilla moppe, lampan e sönder :( men det kunde ju också vart värre så, vi överlevde, wihi :) Imorgon lär det ju göra ännu ondare så jag ska inte klaga så mycket mer idag. Puss

svenska rika fruar

du är fiin
Nu blir den svensta new york fruar och plugga, sovgott :)

Frida är mitt allt

Min finaste har dansat, sjungit och spelat musik för mej, duktiga tjejen, så grymt sööt! (: Jag har fixat en finfin typ tårta till Susanne som vi ska äta efter maten precis. Blev väl lite nöjd iallafall, hihi. På fredag efter skolan så kommer min storasyster Malin och hennes minsta barn Love och hämtar upp mej och sen åker vi till mamma i Gävle och är där i helgen, det kommer bli jätte mysigt och kul. den här veckan har inte jag träffat min kära mammi på 7 veckor, saknar henne såhäääääääääääääääääääär mycke fast egentligen mycke mycke mycke mer än så :( Nu ska jag gå ner och hjälpa till lite med maten, ha det bra!

..

Saknar det...
Nu har jag håltimme, jag har ätit lunch och kollat på film och det är fortfarande över en timme kvar tills jag börjar. Ikväll ska vi fira Susanne som fyller år, äta gott och så (: Och om bara 20 dagar så fyller ju jag år också :O Men nu ska jag försöka komma på något att göra, ha det bra!

200910

Då var det skola igen. Jag börjar 10 över 9 men har vart vaken sen innan 6, min lossasmamma fyller år idag så vi väckte henne med presenter och allt sånt. Nu ska jag fixa mej lite och sen går jag till skolan.

bebis

Sitter här med min gråa lilla snuff och gör ingenting. Jag och Jonte ska snart cykla ner till ica. Nu ska jag byta kläder och hitta mina pengar, puuss

jag hjärta dej

Du är min bästavän, mitt allt, jag älskar dej mest av allt och alla lillasyster, jag kommer alltid finnas här vad som än händer. Vad skulle jag göra utan min lilla Frida?

fredaaaaaaaaaaaaaaah

FREDAG äntligen, ska gå till skolan om 10 minuter, och vi slutar 5 i 3. Hallå, det är freda liksom, man kanske kan få sluta lite tidigare då? Men jaja, nu ska jag gå och fixa mej-

i miss

Idag har jag gått runt och saknat så sjukt många jag inte träffat på länge..
Är såhääääär trött, vet inte varför men så är det. Ikväll blir det idol och kiwi, något trevligt att se fram emot. Men nu ska jag kolla på min fina serie som jag drogar dag ut och dag in, hehe.

(:

Hej, idag dog jag, nästan. Vi hade ju spring tunt halva jorden loppet idag och jag fick ett cp anfall, jag kunde inte andas och höll på att spy, så min lärare fick hämta upp mej. Och allt blev ju så mycket bättre när det spö regnade. Men jag är hemma iallafall och har precis duschat. Nu sitter jag bara framför datan men tjockiskläder och myser.
Puuuss

jag kommer dö idag. hejdå.

Idag är det viksjöjoggen, typ 30 tusen mil man ska springa. Kul! :) Men vi har bara 2 lektioner så de är skönt iallafall. Nu ska jag sminka mej å byta kläder, sen ska jag möta pojken och gå till skolan.

californiaaaah

Har precis kollat på idol och ätit god mat. Nu ska jag kolla lite på the oc, sen ska jag fixa mej och sova.
Sovgott

rawr

När man vaknar upp men rivmärken i ansiktet och typ ett jack i pannan så börjar man ju undra lite. Har ingen aning om vad som hände inatt eller vad jag drömde men aa, fintfint (: Idag hade vi skolval, oj va spännande det va ? och hela skoldagen va riktigt seg fast vi slutade jätte tidigt. Efter skolan åkte jag och Ellen runt i hela Viksjö och nu sitter jag här och orkar inte röra mej. Men om 10 minuter eller nåt ska jag hämta Frida på dagis. Ikväll måste jag plugga en massa och imorgon ska vi jobba längre än till Kina, nä men aslångt iallafall så ikväll ska jag säga jag älskar dej till alla nära och kära för imorgon är mitt liv över :) ha det bra

hejpåeralla

jag har en fin pojkvän..
Har försovit mej, så snabbt in i duschen och sen fixa mej så snabbt jag kan, orkar inte. -.-.-.-.-.-.-.-

peace

Har precis kollat på idol men min vän popcorn och 2 fina från min familj. Just nu ska jag plugga lite och sen hoppa in i en dusch. Ikväll är det inget på TV, bara samma gamla program på 6an. Sovgott!

my baby

Jag och min lilla ängel har precis ätit glass, kollat på tv och gosat med Nemo. Ikväll tror jag inte att jag behöver plugga nåt, eller jo, men inte så mycket som igår iallafall. Om några timmar blir det pannkaka, och Jonte kommer förbi och äter här också. Nu ska jag gå tillbara till Frida och kolla på tv, puuuss.

hej hej hej hej


Lilla Frida är sjuk så hon ligger nere i soffan och sover, jag har pluggat och nu ska jag sätta mej och kolla på TV där nere. Huset är helt tomt känns det som, pappa kommer inte hem på ett tag, 3 dagar eller mer. Han jobbar borta vad mitt landställe nu. Och Jonte är hos sin pappa så det är bara jag, Susanne och Frida här, myyys :) Imorgon börjar jag 20 över 9, TACK! Nu blir det inga fler inlägg så sovgott alla!

:)

Har precis ätit tacos, gooott (: Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen får jag se vad jag hittar på. Ikväll är det iiiingenting på TV så jag kanska ska kolla på en film, eller plugga som jag skulle gjort för flera timmar sen.
Ha det bra!

no better way then that way

Jag har inget liv när jag har mens. I 2 dygn har jag bara vart helt död. Jag har drogat the oc, som jag fortfarande gör. Har snart kollat på mer än halva första säsongen. Snart kommer Susanne hem från landet men ett litet sjukt barn, Frida har fått feber. Och pappa ska på fotboll så han kommer hem senare. Jag ska kolla på några avsnitt till sen ska jag duscha och plugga lite.

A promise in the dark

Sometimes we do desperate things and what does it prove? nothing.. How many times I gave my heart to how many times we fell apart. I've given every breath I've got, sometimes you gotta break down and breathe. The more I try, the more I'm starting to see it.

when it's like this

Har drogat the oc ett tag nu, men det ska jag fortsätta med. Jag är fast i det, sjukt bra när man börjat kolla. Det har regnat till och från hela dagen, tråkigt men lite mysigt också, snart min födelsedag ju (a) Och Susanne fyller år den 20e. Men nu ska jag fortsätta att kolla lite, jag skriver sen om det händer något spännande.

fall

Nu har jag vart ute och gått länge men magen känns inte ett dugg bättre, jag vet inte vad jag ska göra, ipen hjälper inte direkt. Jag tänkte sätta mej och kolla på film men jag ville inte se någon som vi hade men då kom jag på att jag har ju alla the oc säsongerna nu så jag kan ju kolla lite på det :D Ha det bra alla!

glow

Har suttit och lekt lite med kameran ett tag, nu ska jag ta på mej kläder och gå ut ett tag.

9/11

9 år sen idag, helt sjukt va tiden går fort.
Idag vaknade jag 20 i 8 !? :O Hade jätte ont i magen så jag kunde inte somna om. Susanne är hemma, hon ska äta frukost nu och sen åka iväg till landet. När hon har åkt ska jag ut och gå lååång har jag bestämt mej för, det gillar magen. Kameran ska med så jag hoppas att jag kanske kan få någon bild. Igår kollade jag på idol och en film, efter det kommer jag inte ens ihåg, jag somnade på en gång.
Men nu ska jag gå och fixa mej (:

MIIIIITT :D

Close ut filter, +1,2,4 och 10
Fjärrutlösare
Undervattensskydd
Batterigrepp med LCD skärm
Ett till uv filter
Polarisationsfilter
FLD filter

Det ska jag beställa hem nästa månad, hihi, min egen födelsedagspresent till mej själv. Det är Fredag och jag borde vara glad, men nä. Jag har världens mensvärk och känner mej febrig så jag ska ligga i soffan och kolla på TV hela kvällen, kul.

Fuerteventura

Gissa vem som ska till Fuerteventura den 13e december och stannar i 2 veckor om inte jag :D JAG ÄLSKAR DEJ MAMMA, DU ÄR BÄST! Asså åååh, jag kommer ha det grymt, helt underbart. En varm och solig julafton på stranden är ju faktiskt inte så jobbigt. Jag längtar så sjukt mycket och kommer väl snart börja nedräkningen, ikväll kanske? Om exakt en månad fyller jag år, då ska jag köpa en lite presenter till mej själv, lite nya kamerasaker ska det bli. Bla ett undervattensskydd eller vad det heter så jag kommer fota under vattnet en del och så blir det lite annat kul också. Nu ska jag hoppa in i en dusch, vi hörs.

yes

Nu blir det idol och plugga, tjoho. Världens mensvärk har man också så det ska bli skönt att sova tidigt sen. Imorgon somer jag hos Ellen, mysigt! Tar med kameran så jag kanske lägger upp någon bild när jag kommer hem sen, ha det bra.
Sovgott!

you are the best thing

Gumman du betyder allt för mej, du kommer alltid att vara min lilla bebis, det finns inget bättre än dej. Du gör min dag hjärtat! ♥

mm

Nu är jag på så sjukt dåligt humör så jag hoppas att idol kan får mej på bättre tankar. Hejdå.

butterfly



Idag har jag och Simon vart tillsammans i 9 månader 
Den här dagen har inte vart rolig alls, jag har frusit och vart hungrig hela dagen och när det väl var lunch så var det någon konstig fisk så det blev ingen mat för mej, och sista lektionen höll jag på att dö så direkt när jag kom hem slängde jag i mej lite yoghurt och en kokosboll, hihi, men nu mår jag jätte illa istället så jag ska ner och dricka såhääär mycket vatten. Ha det bäst!

go sweden

Missade tyvärr idol, som jag hade väntat på så länge :( men istället så blev det en sjuk Sverige match, 6-0! Grymt bra. Nu ska jag fixa mej lite och sen gå och sooova..

sweet dreams sweetheart


i d o l

Kom på att idol börjar ju ikväll, vem ska se förutom jag??

i see your true colours

Skolan va helt okej idag, ganska lugn. Frös sjukt mycket bara, höll på att dööö sista lektionen så ja rånade en tröja, ne men taaack Shahin, du räddade mitt liv. När jag kom hem gjorde jag alla läxor så nu behöver jag inte plugga något mer den här veckan, om vi inte får något mer imorgon. Nu sitter jag uppe på mitt rum och fryser fast jag har typ 3 tjocktröjor på mej, ska snart gå ner och mysa i soffan och sen laga mat, eller ja, stoppa in klyftpotatis i ugnen.

Schkula

Gaaaaammal bild.
När jag vaknade idag så var det sjukt dimmigt, man såg en meter bara typ. 6 grader är det nu också, mysigt. Om en halvtimme börjar jag gå till skolan och ja kom på att vi ska ha val på son idag, jag har ingen aning om va jag ska säga, kommer inte ens ihåg vilket parti jag hade, men det kommer väl gå bra tillslut. Nu ska jag gå och fixa mej.
Bara 33 dagar kvart tills my sweet fifteen (:

lila

Att vara stark innebär inte att man aldrig faller, utan att man reser sig efter varje fall.

pure beauty

Min stora systers äldsta barn, 4 år och redan vackrast på jorden. Jag älskar dej gumman!

mirakel händer varje dag


what if it's meant to be like this, if this is my life

Nu har jag vart hemma i nästan 2 timmar och ska till skolan om en halvtimme igen för då är min låååånga håltimma slut. En lektion kvar, matta, kul. Men nu ska jag fixa håret å sen kolla på tv, sen går jag. Puuss

eyes

Lova, min syster söta tredje barn, har dom finaste ögonen en liten pojke kan ha, skulle bara säga de (: godnatt alla.

I D A

Sötnos
Helgen har vart bäääst, har fått dom sötaste bilderna någonsit! :) Ska lägga upp fler imorgon om jag hinner annars så kommer dom snart iallafall. Nu ska jag fixa mej lite och sen lägga mej och kolla på TV, är helt slut.

Godnatt

Nu ska jag lägga mej och mysa med min finaste som kanske sover, hihi, ja vet inte, får kolla :) När jag kommer hem från syster på söndag så ska jag lägga upp söta bilder på hennes barn om jag inte glömmer kameran hemma, men det är väl inte så stor chans att jag gör det. Sovgott!

I luv it

Ska gå och mysa med lillasyster och pälskling nu, i helgen blir det inga inlägg tror jag, på söndag kanske. Jag åker till min storasyster ganska tidigt i morgon.
Ha det bra

sköna saker

Jag vill ha en ny jacka, nu när det kommer bli 1000 minus ute som det känns som. Dåliga bilder mej någon av dom blir det nog om jag köper en.
Hjälp mej, röd eller beige, vad ska jag ha??

meatballs

Vem är världens bästa köttbulle skapare om inte jag? :) Dom blev sjukt goda faktiskt, lite stolt och alla gillade dom så det blev ju lyckat. Nu ska jag lägga mej och kolla på film och hoppas att jag känner mej mycket bättre imorgon för då måste jag till skolan.

plugg plugg plugg plugg

Just nu..
sitter jag och pluggar och äter melon som älskling köpt till mej, hihi. Igår gjorde jag inga köttbullar så jag och Frida ska gå ner och börja göra det snart, ska bara plugga lite till. Jag vet inte om jag går till skolan imorgon mej jag hoppas det så jag inte hamnar efter i allt.

<3

Är sjukt uttråkad, har bara suttit och kollat på TV och läst en tidning typ 20 gånger idag. Bästa som hänt idag var iallafall att finaste älsklingen kom förbi men min mattebok och så hade han köpt kiwi och melon till mej, hur fin pojkvän har jag inte? Så sööööt. Om någon timme kommer pappa hem med Frida, ch då ska jag prata allvar med honom, hihi.
Ha det bra

jag vill till usa nuuuu

Idag stannade jag hemma, hatar att vara sjuk, men ibland är det liiiite mysigt (: Jag sitter och kollar runt lite saker på datan och lyssnar på musik, snart ska jag gå och kolla på TV. Tråkit inlägg mej aja, hoppas inte ni är lika förkylda som mej

godnatt

Nu ska jag fixa mej lite sen gå och sova, hoppas att min huvudverk här gått över lite tills imorgon iallfall. I helgen ska jag sova hos min storasyster och träffa sötnosarna på bilden, längtar!

k a t o


goodish

Idag hade jag utvecklingssamtal och det gick sjukt bra, typ det bästa jag haft, jag känner mej liiiite duktig i skolan nu (a) Nwj men der gick faktiskt väldigt bra, kommer höjas i några ämnen sa hon, men hon kanske ljuger? Haha, men jag är glad nu, och sjuk. Febern dödar mej, men nu ska jag gå och köra köttbullar!