......

hur orkar du, fyfaaaaan

the fire's here to stay

Vilket liv, jag pluggar hela tiden, ja gör verkligen ingenting annat nu känns det som, men jaja någon går tar det väl slut :) Slutade 20 i 2 idag, sen dess har jag bara pluggat. Snart ska jag åka och möta pälskling, sen ska jag hem och plugga ännu mer, dööööö läxor. Men nu ska jag gå och fixa mej lite (:

ingen rubrik

Gammal bild
Idag vaknade jag 7 av mej själv? så typiskt mej när man börjar halv 10 och kan sova över en timme mer än det, men pigg är jag iallafall. Nu ska jag ner och fixa mej lite sen ska jag kolla lite på TV innan jag går, ha det bra

jag hjärta dej

Haha, ja va bara tvungen att lägga upp den här, för sköön :) Nu ska jag ner och kolla på TV med familjen, godnatt!

<3

Idag slutade jag 12, skööönt! Och jag som precis började känna mej bättre har börjat känna mej sämre igen, kul (: men nån gång borde jag bli frist iallafall. Snart kommer älskling och ikväll ska jag bara plugga. Nu ska jag rota fram mina halstabletter och sen gå och gosa ner mej i soffan och kolla lite på TV.

Månades foto 1

jag älskar dej

kamerautrustning


A million miles away from myself

So many open roads but they never lead me home.

love you

Jag och lillasyster för 5 år sen, haha, känns fortfarande som igår :) Nu ska jag kolla på TV sen gå och lägga mej, goooodnatt

these streets will make you feel brand new

Jag vill till USA snart, snääääääälla pappi? (:

Snow


Är det bara jag som längta till det här nu?? JAG VILL HA JUL!
Jag har pluggat klart allting och gjort allt jag ska så nu har jag bara en lugn kväll framför mej. Imorrn börjar solan igen, känns som att det precis blev helg ju? Jag har fortfarande mina sovkläder på mej, haha, men snart ska jag hoppa in i en dusch och sen ta på mej kläder. Nu ska jag rota igenom lite roliga bilder..

hajsan

Jag har blivigt dålig på att uppdatera men det ska jag försöka att ända på. Gårdagen spenderade jag med världens finaste kille och idag ska jag plugga väldigt mycket. Jag får se om jag hittar på någonting senare, nu ska jag gå men vi hörs..

<3

Jag älskar dej miljoner varv runt jorden och tillbaka igen. Du betyder allt för mej.

mmmmm

Idag har jag och sötaste Frida bakat kakor, och resten av dagen har jag vart med finaste Simon. Nu ska jag fixa lite grejer sen skriver jag igen (:

one

min älskade klass, så fina vi är! Jag är längst upp, den fjärde från vänster, väldigt söt.

hejsan

Detta hade jag på mej idag, hade verkligen ingenting så hälften av kläderna är min lossasmamma Susannes kläder. Nu har jag ätit middag och ska gå ner och mysa med lillasyster en stund. Har inte vart med henne en sekund sen jag kom hem. Men vi hörs väl senare och om vi inte gör det då så gör vi det i morgon

B&J

Sitter här med mina älskade vänner Ben och Jerry (fast cookie dough). Snart ska jag plugga lite så det är klart, och ses ska jag väl bara försöka att ta det lugnt, så sjukt ont i huvet! Skoldagen har vart riktigt seg idag ocha jag har vart jätte trött på det också så jag ville bara dö, men nu är det skönt att vara hemma! :) vi hörs ikväll

skolfoto

Nu är jag helt klar och om ungefär 20 minuter går jag till skolan, ha det bra.

me, myself and i

Nu ska jag gå ner och kolla late på TV, sen måste jag duscha, och imorgon är det skolfoto, kanske första året jag kommer bli bra på kortet.. Men nu ska jag gå, puss

Nemo

Hej, jag älskar min kära hamster jätte mycket och jag tycket att han är den sötaste lilla teddybjörnen i världen!

17:20

Idag blev det inget matte förhör, fick ett större tills på onsdag istället, men det spelar ingen roll egentligen. Och spanska gick bra! Min pappa och Susanne har åkt till Blekinge och kommer hem på måndag, dom ska på min farbrors bröllop. Dom gifter sej ute vid en sjö, så mysigt. Så mu är jag hemma här med Frida och min halv mormor Gunilla. Snart ska jag fixa lite hos hamstern och plugga lite, sen får jag se vad jag hittar på.

hej

Min halvmamma hjälpte mej med kläder tills imorrn när det är klassfoto, så jag får låna hennes leggings och så tar jag en av mina tjocktröjor, det blir säker skääät bra. Nu sitter jag och väntar på att jag ska gå till skolan, 2 läxförhör som kommer gå as bra, och jag ska tänka på min Simon hela dagen. Härligt! (:

jag är såhäääääär glad

Igår blev jag världens gladaste tjej, stolt flickvän hära! Jag älskar dej Simon, föralltid...

I need you just like the air that I breath

Om 2 dagar är dej klassfoto och det, hjälp mej! Jag har inga kläder eller någonting, känner att allt är lite hopplöst just nu, men någonting borde jag ju hitta. Imorgon har jag 2 läxförhör också och jag kan aaaallt helt perfekt, så skönt (: men nu ska jag gå och fortsätta att leta kläder, vilket liv, men vi hörs ikväll!

:)

Nu sitter jag vid pappas data, jag har precis pluggat och nu sitter jag och kollar på TV med farmor som är här. Snart ska jag gå upp till min data och fixa med lite bilder, så snart kommer ett nytt lite roligare inlägg upp, vi hörs snart!

.

Vi har redan fått 3 saker tills på torsdag, bläää, ska träna lite på spanskan nu sen ska jag väl sova eller nåt. I morgon börjag vi 8 och jag orkar verkligen inte gå upp så tidigt, men jag får offra mej. Nu orkar jag inte skriva nåt mer efter det här så sovgott!

jag är..

..blå och jag ska plugga late snart, egentligen så behöver jag inte men jag har ingenting annat att göra så varför inte. Som vanligt så är det väl inte något bra på tv ikväll heller så jag får kolla på någon film eller nåt. men vi hörs senare kanske.

I will never change


hej på er..

Nu har jag pluggat klart allt, engelska, matte och spanska. Va duktig jag känner mej! Lillasyster Frida är jätte sjuk, utslag överallt och har haft 40 graders feber i 4 dagar, snart kommer farmor hit och ska hjälpa till med henne lite. Nu ska jag ge hamstern lite ny mat så han blir glad, sen ska jag försöka att göra en ny header, får se hur det går!

the sound of missing u


jag saknar dej.

godnatt

Snart ska jag gå och sova, inte riktigt än mej jag vet att jag inte kommer orka skriva ett inlägg sen så jag säger godnatt till er nu. I morgon börjar jag 20 över 9 så jag hinner nog slänga in ett inlägg innan jag går till skolan. Ha det bra och sovgott!

It wasn't meant to feel like this


i miss

Jag saknar det, jag saknar dej, jag saknar vi, jag saknar oss, jag saknar allt...

Gotland 3


Gotland 2


Gotland 1


Vampire


Ingen rubrik


Snake

Snokar som går runt med en fet abborre i munnen är inte vackra.
Den här dagen var seeeeg, vi gick igenom en massa saker i skolan om allt möjligt. Kom hem, var barnvakt, likte med mobilen och nu sitter jag här. Har väldigt tråkigt och jag vet ingenting man kan göra heller. Aja, värdelöst inlägg men så får det va nu.

vinnaren av fototävlingen

Jag kollade igenom alla bilder flera gånger men jag blev helt såld när jag såg den här, så sjukt fin! Grattis till http://almberg.blogg.se/ som har vunnit!!

Fototävlingen avslutad


Snart kommer vinnaren upp!

..


du betyder allt för mej

Min världens finaste lillasyster som älskar att vara modell. Just nu är hon sjukt, feber och kräks, usch! Men jag är iallafall på världens bästa humör, fortfarande lika hög på min mobil, fan va jag älskar den! Om en halvtimme är tävlingen slut också, jag har redan utsett vinnaren, sjukt fin bild! Men nu ska jag hoppa in i en dusch.

lazee


pink


ny mobil

Nu är jag äntligen hemma och jag fick med mej en mobil, det blev den vita, den var faktiskt mycket snyggare än vad den rosa var i verkligheten så det fick bli den. Den har allt, jag skojar inte, den har verkligen allt och jag är helt kär i den!! Så nu är jag sjukt glad, Ben & Jerry's firar jag med nu också. Riktigt bra dag det här, hoppas ni har det lika bra som mej.

Nu ska jag bli fit..

..och cykla till veddesta, ha det bra, jag kommer dö.

Nu är jag glad

Nu ska jag bara fixa mej, ta på mej kläder och sånt, sen åker jag och kollar på min fina lilla rosa mobil! (:

godmorgon


Idag vaknade jag ganska tidigt, kvart i 9. Ända sen dess har jag suttit och fixat med blogg designen. Är inte riktigt nöjd än men det blir bättre och bättre, jag la in några flikar på vänste sida också, månadens bild är inte klar med den kommer snart. Nu ska jag gå och äta frukost, sen fortsätter jag med bloggen.

UTRUSTNING


Foto-kategorier

Foto- Allmänt
Foto- Blandat
Foto- Bokeh
Foto- Djur/Natur
Foto- Folk
Foto- Jag
Foto- Kändisar
Foto- Resa
Foto- Barn
fler kommer...

godnatt

Jag har beslutsångest, jag vet inte hur jag ska göra med mobilen men jag får se imorgon om jag ska ha den eller inte, men nu ska jag inte tänka mer på det och lägga mej och prata med mina fina vänner och kolla på tv. Glöm inte bort fototävlingen som avslutas imorgon klockan 8, jag har redan fått ett 20-tal underbara bilder, fortsätt skicka!! Men nu ska jag gå så godnatt på er alla!

bloggtävling


Nu drar jag igång en fototävling. Inget speciellt tema, rota bara igenom dina gamla eller nya mappar och hitta en riktigt fin bild som kan vinna denna tävling. För att vara med ska du lämna en kommentar med ditt namn, din blogg och det är ett stooooort + om du skriver ett inlägg om tävlingen i din blogg och lämnar en länkning på det i kommentaren! Bilden skickar du till min mejl som står under fliken information under min profil bild. Priset är ett reklaminlägg om din blogg + bilden du vann med. Tävlingen avslutas imorgon på söndag klockan 20.00.

Har hört att min mejl inte funkar så här är den: [email protected]

To the place that i call home

Nu ska vi städa lite och sen åka hem, vi hörs väl när jag är hemma igen, då ska jag försöka fixa designen lite, puuuss

My beauty

Nu har jag suttit ock letat efter en annan mobil (jag tyckte inte ens om den där sony ericsson så jag kände att jag behövde hitta en annan) och jag hittade den här. Så typiskt mej att ta en rosa leksaks mobil? Men åh jag är ju kär, jag måste ha den. Jag kommer nog tröttna ganska snabbt och hata att det är touch men jag måste bara ha den. Jag betalar bara halva själv så det blir bara någon tusenlapp, det är det värt! Så den får det bli, inte idag tror jag eftersom att vi ska åka hem vad 5 härifrån och affären stänger 6. Men Imorgon ska det bara bli! Om ingen kan köra mej dit så tar jag bussen, jag ska bara ha den imorgon.
Så vad tycker ni, ska jag köpa den?

God morgon

Just nu sitter jag här vid datorn med min lillasyster, va ska snart äta frukost. Idag ska jag åka hem från mitt landställe också, och jag hoppas att jag hinner köpa min nya mobil idag för just nu dör min mobil helt, jag kan inte trycka på någon knapp utan att den stängs av. Precis innan min blogg blev hackad så hade jag en bloggtävling men jag fick avsluta den pågrund av allt, men när jag kommer hem så ska jag fixa en ny tävling och hoppas att det går bättre den här gången. Nu ska jag, Frida och resten av familjen äta frukost.

Phone

Jag har letat efter en ny mobil ett tag men nu har jag hittat en som jag ska köpa. Den här får det bli, min som jag har nu är ju söner så ja g behöver verkligen en ny. Jag han inte köpa den idag så jag får köpa den imorgon när jag kommer hem. Jag har inte haft ett tur år med mobilen detta år iallafall, när jag köpt den så blir det min 7e mobil för i år, hur lyckas jag? Men måste jag ha en funkande mobil så måste jag. Nu ska jag kolla på någon film med familjen. Ha en bra kväll, får se om det finns tid till ett till inlägg ikväll, men jag tror inte det så jag säger nog godnatt nu.

Jag försöker igen

Nu har jag tänkt och det känns lite tomt utan bloggen så jag försöken en sista gång, blir jag hackad igen så slutar jag. Nu ska jag börja om helt från början så jag tänkte att jag kunde berätta lite om mej själv. Jag är en helt vanlig tjej på snart 15 höstar och mitt namn är Elin. På min vardag fotar jag, är med kompisar, myser med familjen eller hittar på någonting annat kul. Min största dröm just nu är att flytta till Usa efter 9an och plugga där ett år. Min dröm för framtiden har jag ingen aning om just nu, jag tar varje dag som den kommer bara. Jag bor med min pappa, hans tjej och mina 2 småsyskon precis utanför huvudstaden, min mamma bor i Gävle med sin kille och mina 3 storasyskon har flyttat hemmifrån, jag har också en liten söt hamster som har namnet Nemo. I den här bloggen kommer ni att kunna läsa om min vardag, om fotograferingen, mina drömmar och mycket mer. Ni kommer också få se en massa bilder. Jag hoppas ni kommer gilla vad ni får se och fortsätter att följa min blogg!

Sista inlägget

Designen, alla bilder, inlägg och allting är borta så det jag har nu är bara tillfälligt, om jag nu ska fortsätta sen så blir allting nytt då.

orkar inte

Tyvärr så har någon hackat in sej på min blogg så jag kommer inte hålla på med den på ett tag nu, vet inte om jag kommer fortsätta men jag tror det, kanske kommer fixa en ny, men vi får se.