sovgött blogg

slutar blogga nu på ett tag, kanske börjar om en timme igen, en vecka eller en månad, vet inte än... men kolla in om ett tag så har jag säkert fått tillbaka mitt tråkiga och meningslösa bloggningsliv :) hejdååå (:


Girls are dying to be just like all the other girls..

Idag efter skolan åker jag till mammiii ♥ ska bli jätte mysigt. Hade dans igår, kul? nja :) Fick iaf sovmorgon idag, så jag börjag om ungefär en timme. Ha det bra (:

sooet

alla har väl hört, men shiiit, äälskar henne, helt sjuuuk!

I love you souli♥

bild på beeestis och mej från i somras, längtar tillbaka till värmen...
Idag gick jag till ica och skulle köpa lita saker, när jag kom till kassan så fanns inte kortet i plånboken, kuul :) när jag kom hem låg det här på bordet, den här dagen asså... Vaknade 10 min innan jag skulle gå till skolan, tänkte hoppa över första lektionen eftersom att jag tyckte att det skulle vara omöjligt att hinna sminka sej, platta håret och välja kläder på 10 min, men jag hann :O:O:O bara att det kändes som att jag skulle somna i skolan, hehe. Imorgon slutar jag halv 4 -.- efter det följer Ellen, blonda sötnosen på bilden, med mej hem, sen åker vi till ungdomsmottagningen och sen direkt till skolan för att dansa, förstår inte meningen med att dansa i skolan ? men det blir väl lite kul iaf... Nu ska jag dricka juice, hihi, och kolla lite på oc, är värd det efter den här joooobbiga dagen känner jag ♥

nu är det dax för...


chillidaag

bildbriiiiist
Vaknade 20 över 12 och gick till skolan halv, så ni kan ju gissa er till hur fin jag var idag, fixade mej i hela 10 minuter :) Men iaf, hade muntligt so "prov" eller ah, vad man nu ska kalla det. Efter de gjorde jag ett musikprov och sen gick jag hem. Inte så jobbig dag för mej inte :) Och jag trodde so skulle gå dåligt men oj va fina ord man fick av läraren *glaaad*. Har kollat på film från klockan 2, så i mer än 4 timmar :O men jag ska gå och plugga lite nu, om jag orkar..

Vad jag är liite sugen på nu!

Vill verkligen inte ha vinter men ändå vill jag åka skidor och dricka varm choklad med grädde i backen? Jaja, myyys är det ju! :) Hade 2 lektioner idag och imorgon ska jag bara ha ett muntligt prov(?) i so och skriva någon musiksak, sen åka hem och chillaaa, ne ja måste faktiskt plugga väääldigt mycket men ändå :) Börjar 10 i 12 i morgon också, så skönt! Ska snart äta mat och sen ska jag plugga, kuul liv!

Svaaar på frågor..

1.Camilla:
Hur länge har du fotograferat? vad är ditt tips till andra som tycker om att fota :)
Svar:
Jag har väl alltid tyckt att det är kul att fota och har fotat sen jag fick håll i kameran från första gången men för kanske 2-3 år sen försökte jag lära mej lite mer och tyckte det blev lite roligare :) Fortsättfortsättfortsätt! Försöka bli bättre och lära sej nya saker! :)
2.Viki:
När började du fota på "riktigt"?
Varför började du blogga?
Varifrån kommer du?
Din favoritårstid?
Svar:
1. Det var väl för 2-3 år sen.
2. Har ingen aning faktiskt, uttråkad!
3. Stockholm! :)
4. Sommar, helt klart!! :)
3.Vickan:
1. Hur många läsare har du? 
2. Cola/Fanta?
3. Vilken maträtt är din favoriträtt? :)
4. Vilka bloggar läser du?
Svar:
1. Runt 250 läsare, men det finns såklart sämre och bättre dagar :)
2. Är ingen läskälskare direkt, men cola får det bli
3. Lasange, har alltid vart och kommer alltid att vara!
4. Måååånga. Men en jag aldrig glömmer läsa en dag är väl ändå Kenzas blogg (:
4.Sofia:
hur går det mellan dig och simon? har någon av er fortfarande känslorna kvar eller har du hittat en ny?
fin blogg :)
Svar:
Vet inte vad jag ska svara men kan väl bara säga att den tiden är över.. :) Är inte direkt på g med någon men har vääldigt bra killkompisar iaf.
Tack! :)

pink

Har städat lite i mitt rum och kollat på film, luugn morgon :) Pappa, susanne och frida klom hem för en timme sen och snart ska lillasyster iväg på sim gymnastik. Nu ska jag vaxa benen, naajs, ha det bra (:

jag älskar dej jacka

dålig bild på jackan, menmen.. :) kom iallafall precis hem från kallhäll, hade tråkigt så jag åkte dit och träffade en kompis, nu är jag hemma och gör ingenting igen. Ska nog gå och lägga mej snart eller kolla på film tror jag, men vi hörs imorrn :*

grrr

tog 3 nya hål i fredas, sen köpte jag jackan jag skrev om och ett par ljusa jeans. Sov hos Ellen och nu är jag hemma. Min broder har tagit hem alla 98or i viksjö hit? kulkul. Jag sitter här ensam på en lördag, inte braaa! men jag får se om något kul händet, det kommer det väl inte så jag får sitta här på mitt rum och höra dagisbarnen skrika åt nån jävla skräckfilm dom kollar på -.-

heeeeeeelg

Imorgon är det freeedaag, äntligen. Har 3 lektioner och sen dansträning i 3 timmar, typ foxtrot och bugg? Och bara för det så får vi sluta 20 minuter senare, dålig stil dära ;O Men efter skolan drar jag och Ellen till veddesta och tar fler hår i öronen och sen vidare till Kista där jag ska försöka få med mej hem det på bilden.
Kommer bli en gryyym helg, längtar!

före efter

här är då mitt nya kattiga hår, nej men liite nöjd är jag, bara liiiite, men jag är ju inte så van med det är. Typ 20 cm kortare och nästan svart, mmm :)
Jag har ingenting att plugga nu.. friiiihet. Jag fick hem min bok idag också, kanse inte har sagt att jag beställt hem en, men det gjorde jag iallafall förra veckan, men nu är det här. 14 år till salu heter det, har bara läst nåra delar av den och tycker den är bra så jag beställde den (: Skit bra att ha med sej på planet och resan sen. Ååååååh vad jag längtar, 53 dagar kvar!!! ganska långt med det lär väl gå fort (; Snart ska jag vara barnvakt till min lilla Frida i typ en timme så då kanske vi ska kolla på film eller något annat mysigt ^^ Men nu ska jag städa rummet, pyyyss på er!

ride it

Har lagt upp den bilden förut men just nu har jag bildbrist, trååååk.. Börjar 20 i 10 idag :D och slutar halv 4 :( men det går väl fort hoppas jag. Ska snart gå ner och göra i ordning mej. Puss och hej mitt hår e fult!

:( eller :)

Buhuhuhuhuhuhuhuhhuuh...
Mitt hår är sjuuukt kort, hur faaan visste jag att dom inte vet vad 5 cm är -.- det är ungefär 15 cm kortare, FEMTON!
När jag kom hem hjälpte min lossas mamma mej att fixa håret möörkt (: Så nu är det halv kort och typ nästan svart, efter vi fixade det så blev jag liiite nöjdare iallafall. Får hoppas att det växet fort bara :) Jag lägger upp bilder imorrn för nu måste jag plugga. Har no förhör imorrn och jag har inte ens öppnat boken, great! Men nu ska jag plugga stenhårt, och imorgon har jag sovmorgon också för matten är inställd, glad! Så är det..

my loove

buhuhuhu snart ska du dö kära vän :'( nja så sorgligt är det faktiskt inte, har bara liiite frisörofobi, typ. Andra är jätte fädda för tandläkare och jag är rädd för frisören, kanske därför jag inte klippt mej på 1000 år nu...
Och nu längtar jag såhääär mycket till fredag. Ska ta fler hål i öronen och sova hos världens bästa Ellen! Sen ska vi nog till Kista på fredag också och då kanske jag ska köpa nya jeans, men jag får se. Men nu ska jag åka, hooooooppas det blir bra för annars ska jag ALDRIG mer gå till en frisör..

i'm gonna make u feel it..

Har vart på gymnasiemässa idag, ska bli arkitekt, japp så är det :) så era framtida hus hag JAG designat, awesome :) Kul vaaa?
Om ungefär en timme drar jag till Kista och kripper håret liiite bara och sen ska jag fixa det mörkbrunt också, ska bli kul men OOOM dom kripper för mycke, då ska dom dööö :@ nä men då ska jag kräva hårförlängning... En centimeter för dom är typ en dm? aja, får se hur det blir sen, hoppas det blir bra (:
Ne sitter jag bara och lyssnar på musik och sjunger med lite fult sådär.. Jag lägger in bild på hur håret blev ikväll!

när man inte har något att göra så...

...fixar man naglarna som mej. Lita mysigt sådär, men nu ska jag lägga mej och kolla på paradise hotel. Fast det börjar om typ ett år så jag ska bara ligga och vänta tills det börjar, sen ska jag sooova, puuss!

för er som vill se min pojkvän


Conor Maynard är helt grym på att sjunga, söt och har sina schööna dansmoves. Kärlek till dej...

goodie

Lite seeeg dag, men nu är skolan över. När jag kom hem drack jag choklad med grädde i :$ kände mej som en 2åring men shit va gott det var. Nu ska jag kolla på oc och sen försöka plugga lite...

like you're the only one

Lite av det jag köpte igår, linnet, tjockiströjan, jeansen och örhängena. Idag ska jag till ungdomsmottagningen så jag tar bussen typ halv 9, tar bara 5 minuter dit. Sen efter det åker jag till skolan. Vi börjar 20 över 9 idag så man borde inte komma sent. Men nu ska jag sminka mej lite och så, sen åker jag så ha det bra idag! 

i made the town

Såhär kul hade jag i stan idag. Har äntligen uppdaterat min fina garderob lite. Jag brukar inte hitta något när jag väl har pengar, men jodå! Jag fick med mej ett par jeans, 3 tjockiströjor, mjukisbyxor, uggs, en massa örhängen, halsband, underkläder, tröjor, nytt schnyggt skärp, leggings, mascara, hårfärg, halsduk och blablabla så en del blev det, känns skööönt men har ont som fan i ryggen och fötterna nu. Men det var det värt.. Nu ska jag packa upp allt och sen lägga mej och kolla på tv, pyyyss!

Myys helg


Träffade min fina vän Johanna i helgen och sov där en natt, sen åkte jag till farmor och sov där inatt, myspys! Imorgon har jag en lektion, sen åker klassen in till stan för att göra något inne i riksdagshuset. Efter det ska jag och finaste Ellen stanna kvar där och köpa kläder. Jag ska överdriva med klädinköp imorgon, jag behöver verkligen en helt ny garderob!! Det ska bli naaajs. Nu ska jag dunka musik och njuta av det sista av helgen.

tyyyp

Mina läppar ser såhäär tjocka ut och dåligt photoshopade ögonbryn, men jag ville visa ungefääär hur jag vill ha dom. Så typ sådär någonting. Intressant och ni bryr er säkert jätte mycket(?), men nu ska jag lägga mej och kolla på Tv, godnatt!!

idag

Sjuuukt seg dag, börja vid 8 och sluta halv 4 är inte kul.. Efter skolan hämtade jag Frida på dagis och sen kollade vi på film när vi kom hem. Nu har jag precis beställt hem en bok till resan, är bra att ha när man är borta (: Men nu ska jag kolla lite på oc, bästa (a), och sen får jag se vad jag gör.

a w e s o m e

Jag håller seriöst på och somna framför datan nu.. Har aldrig vart såhär trött! Men nu ska jag lägga mej och plugga lite i sängen och sen kolla på kungarna av Tylösand och sen lite av paradise hotel.
Sov gott!

me, myself and i

Har precis vart ute en stund och fotat lite.. Imorgon har vi no prov och jag har glömt boken i skolan, åååååh -.- men det får gå som det går. Just nu sitter jag och dräglar över den här och den SKA jag ha, ska önska mej den i julklapp så om jag är snäll så kanske tomten ger mej den (: Nu ska jag plugga och sen äta vääärldens godaste lax som pappa håller på med där nere, puss på er!

Ida.Är.Söt

Aaaw, bild från i somras. Ät både moster och gudmor till sötsaken som sover. Och kolla va brun jag var där, längtar redan efter sommaren nu! Men snart åker jag till solen, wihii. Men nu måste jag plugga och fixa lite saker på datan. Skriver sen igen om jag hinner.

your smile...


what hurts the most

Idag hade jag en håltimme i 4 timmar. Kul. 2 lektioner på hela dagen och fått vänta i 4 timmar tills den andra, sjukt onödigt. Men nu är jag hemma iallafall och ska plugga. Och nu är det verkligen höst ute, helt gult och rött övertallt, fiiint :) Men nu ska jag fortsätta plugga, så häääjdå!

agua

Mit undervattensskydd är aaaaawesome!!! Haha, är sjukt nöjd, vill bara iväg utomlands nu på en gång! Min födelsedag har vart underbar, men nu ska jag försöka plugga lite och sen gå och sova! :)

ten.ten.ten

Haha syster, du är allt! Vi köpte likadana byxor och tröjor igår så nu är vi tvillingar enligt henne, sötnosen :) Vet inte vad som hände med min fina lugg på bilden, gulligt :P
Tänk att jag fyller år idag, 10-10-10 likson, ingen annan dom tycker att det är sjukt coolt?!? :O
det kommer bara hända 2 gånger till nu, 11-11-11 och 12-12-12, galet.
Men iallafall, nu när pappa kom hem så fikade vi lite och jag fick lite saker, mer presentkort och det där undervattenskyddet jag skrev om förut också, glaaaaad !! Jag testade den på en gång såklart, haha, as kul va det ju :D kommer bli grymt när jag åker till Spanien sen, det kommer användas en del där. Nu ska jag beställa hem en bok som jag kan ha med mej dit också (:

happy birthday

Gissa vem som fyller 15 idag? Min söta familj, förutom pappa som e på landet, väckte mej i morse å sjöng och sånt, gulliga (: Då fick jag pengar och presentkort, ikväll får jag mer presenter när pappa är med också. Ikväll ska vi äta goood mat och efterrätt, ha en bra dag.

graaawr

Idag har jag vart och shoppat i 10 timmar, seriöst, jag är dööööd nu. Men jag fick med mej lite roliga saker hem iallafall. En jätte skön tröja från new yorker, adidas byxor, vantar och lila converse. Såhääär glad är jag. Och igår var jag hemma hos storasyster och så firade vi mej lite efter som att jag fyller år imorgon. Fick jätte fina saker. Och av min andra storasyster fick jag en canada goose jacka :D. Nu ska jag och lillasyster ner och äta macka, ha det bra och imorgon blir jag 15, gr8.

take me there

brunis
Fick gå hem idag efter lunch för min jävla mensvärk. Spydde igår kväll fatt jag hade så ont, jag HAAAAATAR mens. Men nu när jag har vart hemma så haf jag pluggat lite iallafall, så duktig är jag. Nu ska jag fortsätta plugga lite, om någon timme kommer mamma och hämtar mej.

skola

Jag älskar dej lillasyster, mest av allt!!!
Nu var det dax för skola igen, slutar vad 3. Jag hatar fredagarna i skolan för dom är alltid så grymt sega. Idag har vi nåt engelska skrivförhör eller vad det är, man ska skriva en text iallafall och jag fattar inte ett skit men nånting borde jag komma på. Men nu ska jag fixa mej och ikväll ska jag träffa mamma och syster å hennes familj, ska bli myyyysigt.
Ha en bra dag.

true or false

Jag hör lögnerna, men allt jag ser är sanningen.

min ögonsten

Idag hade vi typ no prov, eller läxförhör, eller nåt sånt. Gick sjukt dåligt tror jag iallafall, men hoppas på det bästa. Så hade jag matteprov också, en mvg del, vet inte alls hur det gick men det får jag se på måndag. Ikväll ska jag inte plugga någonting tror jag, farfar kommer också, det ska bli kul :) men jag skriver väl något ikväll, puuss

godnatt alla


Hide n' seek

Haft ont i magen hela dagen, naajs, och nu är jag dödstrött men jag måste plugga sjuuuuukt mycket ikväll. Det här veckan har jag pluggat för många timmar och är ändå inte ens nära å va klar med allt. BARNMISSHANDEL, det är vad läxor och prov är. Men nu ska jag sätta mej i sängen och gå igenom allt jag har kvar..

5,4,3,2,1,0

Idag var det en i vår skola som pratade om gymnasium, fick lite panik då för jag har ingen aning om vad jag vill bli eller nåt, men jag kommer väl på något, hoppas jag. Men jag vill verkligen åka till usa, vet inte hur man pratar med en pappa som inte lyssnar på ett enda ord bara -.- Jag vill inte vara kvar i Sverige efter 9an, jag har ingen bra anledning men jag orkar inte vara här och göra ingenting, jag vill bara uuuuuut och ha kul, se vafan som finns förutom Sverige. Det är sjukt mycket läxor där borta men hellre de än att plugga på gymnasium nu när jag inte ens vet någonting, då får jag ju ett år till att tänka på vad jag vill. Men jag ska bara tjata, tjata och hoppas..
Bara 5 dagar kvar tills jag fyller år nu också.

kanelbullens dag

Helt okej dag i skolan, seg, men det är den väl alltid. Idag är det ju kanelbullens dag så snart ska jag ner och äta en god som Susanne köpt hem. Ha det bäst!

saknar..

Nu Ska jag duscha och sen kolla lite på tv, sovgott

oc goes spiderman

Förut ritade jag nästan hela tiden, så fort jag hade tid över iallafall, men det var sjukt länge sen, ett år kanske? Och nu hade jag inget att göra så jag skulle bara testa, blev bättre än vad jag trodde iallafall (:
Min söta lillasyster springer runt och är jätte glad just nu fatt hon ska börja på gymnastik, haha så gulligt :) Nu ska jag plocka undan lita saker och sen vet jag inte vad jag ska göra.

Gottgott

Sitter framför datorn och mumsar i mej pannkakor, helt sjukt vad gott det är! Igår var det något fel på blogg.se så jag kunde inte skriva något ? Men igår gjorde jag inte så mycket, jag kollade på en film som hette Love happens, så sjuuuukt söt och hemsk film, grät genom hela typ :( Men nu ska jag förtsätta äta och kolla på lite oc.
Ha det bra idag!!

tihi

Sitter här och äter scones, typ såhäääääääääääär gott. Men internet är lite stört just nu så jag skrever lite senare istället, ha en bra dag!

candy

Sitter här och tjockar mej lite, mmmm. Seg dag, men den var ändå helt okej. Ikväll blir det idol, ska spara godis till det så nu får ja stoppa undan påsen (a) Men jag skriver mer se, puss